Pavel píše:Takže můžui s klidným svědomím dát všude nerez a nebát se, že se mi to unaví, jak povalím 70tkou z kopce

Pavle, nemyslim to nijak zle, ale nebojis se jet 70kou na Babette? Nemyslim si, ze vsechny moje Babetty by byly v tak zalostnem stavu, ale kdyz jedu pres 50 (zrejme nekde k 60tce), tak mam v ocich smrt. Nedelam to moc casto

. V lete, za normalnich podminek, vetsinu veci mam odladenych, snad jen pneu jsou "od predchoziho majitele" (ale za sucha v lete na rovnem asfaltu by to melo byt jedno). Pocit mam, ze se to podemnou rozpadne, pripadne kdyz bude jakakoliv nenadala udalost, ze nemam sanci se vyhnout/ubrzdit. Prirovnal bych to k tomu jako jet 180 ve Fabii 1. generace.
Abych nebyl offtopic, take se snazim kupovat "original" srouby, ale v nejakem lepsim provedeni nez cerne. Fabory to resi, pri tech par sroubech mi to neprijde jako drahe, "drazsi" je tam dojet. Mel jsem tu cest minuly tyden odvrtavat jeden puvodni sroub a byl jsem prekvapen jak lehce to slo, mel jsem pocit jako bych vrtal do lehkeho kovu. Musim se ale priznat, ze vnitrni srouby do Pionyra jsem narval torxy, snad mi pri atestaci veterana nebudou rozebirat motor, to by je kleplo

.