Zdarec chlapi,sem tu nový a přitom starý známy,protože tady u Vás po foru už značnou dobu šmíruju a sbírám informace,ale až dneska sem se registroval sám nevím proč ne dřív
.no ale to je jedno.K tématu potřebovla bych poradit.Asik před dvěma dny sem koupil rozetu 39z na 210 babču,pastorek mám 14z.Vím že je to docele přísný převod už ale sem poměrně lehký mám 68kg.Jde mi o to že ze starým převodem tzn 14z na 51z rozetu mně babča vytahla 48 už v odně velkých otáčkách.A proto sem pořizoval tuto rozetu a myslel sem že se i rochlost zvýší i díky tomu co sme tu početl po netu ale rychlost s touto rozeotou je stejně jenom 50km/h při docela nízkých otáčkách,pročto nejde už víc do otáček??Karbec komplet pročištěný,benzínu dává dost,jehla druhý zářez se shora,vzduchový filtr čištěný,výfuk vypálený celý odkarbonovaný,přetěsnění.Napadlo mně,že bych oproti té staré rozetě měl přenastavit bohatost směsi,že ych babči dal víc vzduchu.Mylsíte že to pomůže??Chtěl bych aby jela ještě o maličko rychleji.Beru to podle těch otáček které jsou opravdu ještě poměrně nízké a mylsím že by měly jít bezproblému ještě víc.Díky moc za odpovědí