Mato. ja jezdim celkem hodne (rocne 3-6tkm) a mel jsem dost problemu s defekty zadniho kola. Za 6 let co jezdim, tak jsem pichnul vzadu aspon 15x.
Koupil jsem pak novy zadni plast od firmy MITAS, typ nevim,ale byl strasne levnej (asi 150kc) a to byla jedna z nejhorsich investic. Hromady defektu, nekolikrat jsem tlacil stroj domu par kilometru a dopadlo to tak, ze se mi dokonce poskodila kostra, normalne zacaly z plaste vylizat draty.
Proste byl strasne mekky a po prazdnem kole se nedala Babetta ani tlacit.
Zasel jsem do MUalu a koupil tento plast.
http://www.postimage.org/image.php?v=aV20Ibki
Pokud by nesel odkaz, v sekco VASE STROJE to najdes pod BABETTA LADA III.
Stal 400 ceskych, nevim ani vyrobce,ani typ,ale pokud by te zaujal, tak se to pokusim zjistit.
Proc si ho ak vychvaluju je to, ze na nem jezdim myslim treti sezonu a absolutne bez potizi, zatim zadny defekt. Na to ze jsem na nem najezdil cca 10tkm
tak se skoro vubec nesjizdi, original Babetta plast byl v teto dobe vzadu uz na hranici zivotnosti. Jedina nevyhoda je montaz, na rafek jde opravdu hodne zle.
Ale pokud nebudes mit vylozene smulu, tak ho jednou nasadis a jen tak nesundas..

Jo a je nepatrne vetsi nez original, takze ti to prinese o par procent tezsi prevod. Presne ti to nepovim, odhadem 1-3%.
Abych to strucne shrnul, tento plast muzu opravdu doporucit. Budu se nekdy muset zase podivat do mualu, nebo jinde, jestli se da jeste vlastne vubec sehnat, ze bych si ho pro jistotu koupil do zasoby.
Na prednim kole mam jeste originalni plast, sice uz se zacina taky sjizdet,ale za tu dobu co jezdim, tak jsem mel pouze jeden defekt, tim padem dopredu si pak koupim neco levnejsiho..