Ozzy píše:Co se mě týče tam mám v Babettě zámek přímo ve vidlici, ale ten mi nestačil tak jsem si pořídil ještě jeden který se používá na kolo je silnej a hodně vydrží, ale některý nepřizpůsobiví občany ani to neodradí. Zámek už mám na několikrát poškozenej od kleští štípaček a všeljakých poksů mi to čordnout. Ale jak už jsem tady četl pokud si dají někteří tu práci tak babettu naloží buď do tranzitu nebo si vezmou kárku a vezmou si jí na kárce domů a tam si s těmi zámky už poradí. Já na Babettě mám 3 jeden v řidítkách, jedním mám zablokovaný zadní kolo a třetím babettu zamykám předním kolem ke sloupu stromu nebo ke stojanu na kola. To víte v naší zemi se bohužel krade

protože na rozdíl od jiných Babettáků bohužel nemám v rámu zdířku pro zámek.
 protože na rozdíl od jiných Babettáků bohužel nemám v rámu zdířku pro zámek. Velké a zbožné přání pro slušné a podctivé občany tohoto státu,vymítit na dobro tento škodlivý zlodějský plevel jednou pro vždy.
 Velké a zbožné přání pro slušné a podctivé občany tohoto státu,vymítit na dobro tento škodlivý zlodějský plevel jednou pro vždy.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník