Celou dobu co jezdím k vodě na ryby se psem si pohrávám s myšlenkou takovej vozejk zapřáhnout za babettu. Sice mám košík a boční cyklistické brašny, ale místa není nikdy dost. Navíc Tlapka, což je moje fenka, sedí za mnou v košíku a zabírá nejvíc úložného místa

Musí říci, že vyvažuje v zatáčkách statečně a když to rozpálím na nekřesťanských 38km v hodině (mám nejpomalejší převod, co šel na B210 namontovat - jezdím hlavně terén), tak ji vlajou i uši. Akorát v začátcích mi dvakrát v zatáčce "vystoupila", ale teď jak vidí, že jdu k babettě je už nachystaná.
No to jsem trochu odbočil.
Takže neřešme legislativu, ale praktickou stránku. Jezdím lesem přes kopec, cca 3 km, kde potkám akorát lesní zvěř. Potřebuji hold ty krámy k vodě nějak dostat.
Vozík za kolo je lehký, má solidní nosnost (dvě děti anebo 30kg pes bývá běžně k vidění), dá se složit, lze jej táhnout ručně a navíc má velká úzká kola, což je rozhodující na prostupnost terénem.
Jen nevím jak to uchytit k babettě.
Takže nemáte někdo zkušenost s tímto typem vozíku za babettou? Chci něco za pár korun pořídit (může být i částečně protržen plášť), jde mi hlavně o rám a podvozek.
Tyto vozíky se dají sehnat trochu oježděné i do tisícovky. Než něco vyrábět, radši vezmu odzkoušenou konstrukci. Většinou jsem na netu našel různá homodomo udělátka za babču anebo i kolo, ale spřažení tohoto vozíku s babčou ne. Neviděli jste někde tuto kombinaci?