ještě v detailu

vlamir píše:ja chodim na ryby a hryby na bete a ked som pouzival M2T olej, tak ak som siel do dlheho kopca, tak sa jej stalo, ked bolo horuco, ze je sem tam cvaklo. musel som tak hodinu a pol pockat a ist dalej. poradil mi jeden predajca olej repsol a od vtedy sa mi to este nestalo. ten stary olej maze len do urcitej teploty a ked ho zohrejes viac, tak ho cvakne. to je moj vylepseny chladic.
vlamir píše:nomalne isla dalej. vies ja som to az tak na tvrdo nepridrel, akosom pocuval motor a to som siel na jednotke uz dlho, prestal sa mi pacit a strati uplne tach, tak som zastal a motor hned sam zdochol. preto sa asi, ked vychladol pohol dalej bez poruchy. stalo sa mi to viacej krat a beta bezi dalej.
pENA píše:zajímavej nápad můžem to vyzkoušet mě se z toho mýho stroje i kouří tak to snad pomůže
Mr.babetta píše:pENA píše:zajímavej nápad můžem to vyzkoušet mě se z toho mýho stroje i kouří tak to snad pomůže
Pena já myslim že to neni jen tvůj případ.........bacha na to.Jinak doufám že to tam nechceš udělat že ne? dyt by to vypadalo hrozně
pENA píše:Mr.babetta píše:pENA píše:zajímavej nápad můžem to vyzkoušet mě se z toho mýho stroje i kouří tak to snad pomůže
Pena já myslim že to neni jen tvůj případ.........bacha na to.Jinak doufám že to tam nechceš udělat že ne? dyt by to vypadalo hrozně
Možná by to hrozně vypadalo ale líp chladilo a to je důležitější pro mě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků