>Tuningrobe, já se neurážím

Jen bych uvedl k tomu seznamu, že jsem ho dával dohromady postupně během posledních 5 let podle toho, co mi na cestách odcházelo a hlavně před 2 roky, když jsem se chystal na 17-denní cestu k moři. Od té doby se seznam ještě rozrostl o pár dalších položek, které mě občas na výletě překvapily a to například spojka šlapátkového řetězu, náhradní napínák šlapátkového řetězu, pojistný kroužek D7 na čep stojanu

>Arone, na tebe si vzpomínám, že jsi mi volal vloni kousek od Brna, že nemůžeš dál, že ti chybí nějaký díl z mé KPZtky

Když z toho mojeho seznamu vyhodíte těžké věci jako rozběhový buben, dvojkový buben a necháte si tam opravdu jen komplet věci na elektriku, sadu lanek, pružinek, sadu čelistí, všechny možné šroubky a podložky, segerovky, řemen, tak se vám to vleze do jedné malé dřevěné krabičky od doutníků. Však se podívejte, že dohromady prostorově ty díly moc nezabírají.

Pozorný čtenář si zajísté všimne fatální absence pojistného kroužku stojanu D7, který mě také jednou na cestě překvapil. Dá se to řešit dočasně třeba drátkem, ale je to nepříjemné. Proč se s tím rozčilovat, vždyť jedna segerovka navíc zabere nula nula nic místa

Dnes jsem pár položek z nářadí odebral, jinak nářadí mám takto cca. Jen bych uvedl, že s tím pokryjete veškeré opravy vně motoru. Jakmile zadřete klikovku, je to konečná. Tohle ani já svépomocí na cestě nespravuju. To chce dílnu.

Pro představu zasílám fotku modré brašny, ve které vozím veškeré nářadí. Při optimalizaci by se do té brašny vlezla ještě i půlka náhradních dílů.

K dotazu, co se na Babettě často kazí, tak ono je to asi tak. Když koupíš Babettu z druhé ruky nebo děláš GO, tak se pak nějakou dobu, řekneme 100-2000km vychytávají mouchy a furt se tam něco kazí. Jakmile se to vychytá, tak pak se jezdí bez poruch tísíce kilometrů a ke konci životnosti ti začnou zase postupně odcházet díly. Praskat lanka, pružinky, sjíždět obložení, ložiska, atd...Takže je pak dobrý ssebou vozit hodně dílů. Každopádně asi tak, že pokud jedeš jen někam na ryby 30km, tak bych asi nevezl nic, pokud bych mě přítele na telefonu. Pokud ne, tak bych si ssebou vozil asi to, co jsem zde umístil na obrázku.
Takových, co se mi smáli, co ssebou vozím, bylo už hodně a jak byli rádi, že mě měli po ruce, když se jim něco na cestě vysypalo