Neni to uplne Babetta dotaz, ale tak nejak se to tyka obecne moto. Kdyz "uschopnuju" nejakou motorku, vetsina z nich je v polorozebranem stavu, kdy se pokousim rozjet motor, aby sel opravit i ten zbytek. Problem ruznych Pionyru apod. je, ze stojanek maji pridelany na motor, takze kdyz sundavam motor tak tam chybi a motorka pada

. Stejne tak Babetta treba nemusi mit kolo (jednu dobu jsem to tak mel u 207ky, ted' chci nalakovat stojanek u 210ky, tak to taky budu muset resit. Moje otazka zni, jak udelat stojanek, nebo jaky poridit, aby to fungovalo co nejlepe na ruzne operace kdy motorce chybi kolo, nebo jeji vlastni stojanek? Staci mi, aby to pasovalo na ceske prskolety a aby se z toho motorka dala nastartovat (i Babetta, tzn. musi to vydrzet nasednuti a hystericke slapani

).
To co se prodava "pod kolo" na Internetu vypada hezky, ale neplni dle meho nazoru ucely popsane vyse, hlavne nevim jak bych na tom rozslapaval Babettu (videl jsem jen nazivo 2 stojanky, takze mozna nejaky vyhovujici existuje).