Mám tu starší B210 a nevím jestli by ji někdo třeba chtěl za symbolickou cenu.Děkuji za vaše názory co s ní.Začala překážet,sice jí mohu odklidit do druhé garáže,ale i tak- renovace by stála více než koupit třeba nějaký normální kus,hádám.Uvažuji i nad šrotací.
Výrobní číslo 148xxx (nevíte někdo přibližně r.v. ?-na štítku to není) asi je to starší provedení s tachometrem do 80km/h.Ale je ve strašném stavu,namátkou:
vidle je posvařovaná po nějaké bouračce,ale řidítka jsou dost do strany
nádrž mě přijde zevnitř beznadějně zrezlá
jediné použitelné mě přijdou kola a pneu.Veškerá elektronika byla OK.
Koupil jsem ji v roce 2005 bez papírů,nechal vystavit kartičku(ne TP a SPZ,jen kartičku) na sebe(PR platím nepřetržitě dodnes),cca tři roky jezdil na výlety klidně i 150km-kromě opotřebení spojek vždy spolehlivě.Poté odstavil.
Okolo roku 2015 jsem vyčistil karb. a chvilku jezdila,nicméně přestala zabírat při startu,nebo řadit 1 nebo řadit 2

Najeto okolo 10tkm,já ji koupil v 3tkm s výbrusem "B" a už tenkrát motor dost cinkal.Teď píst při protočení rozdrtí vrch zašroubované svíčky

Moje druhá otázka je,co se v případě prodeje nebo likvidace dělá s kartičkou,přeci jenom to není klasický TP.
Díky
Hypo