Možno by to mohlo fachčiť aj pre naše stroje.

heh, to by mě taky zajímalo.. Vytvořím vlákno v diskuzi.libco píše:Pomôžte zohnať časopis Udelej/Urob si sám č. 45. Na stráke 40-41 by mal byť článok "Volnobežka k mopedu". Ak som to správne pochopil, jedná sa o vyradenie rýchlosti pri jazde z kopca a následne jej zaradenie, keď to je potrebné (samozrejme bez zastavenia).
Možno by to mohlo fachčiť aj pre naše stroje.
IGI píše:povedz aky je to rocnik a zozeniem.....
Schránka na nosič BABETY
plechová
Číslo:41 strany 50 - 52
Praktické schránky na Babettu - 2 hranaté kbelíky
Číslo:52 strany 52 - 53
Skříňka na nástroje k Babettě - plechová,pod sedadlem
Číslo:55 strany 45 - 46
Na nákup s Babettou
rámeček na tašku doprostřed
Číslo:59 strany 52 - 52
č. 45 Volnoběžka k mopedu (Babeta, oprava v č.49)
č. 49 Volnoběžka k mopedu (oprava z č. 45)
č. 60 Volnoběžka na BABETU (pro jízdu z kopce bez motoru)
Schránka na nosič BABETY
plechová
Číslo:41 strany 50 - 52
Praktické schránky na Babettu - 2 hranaté kbelíky
Číslo:52 strany 52 - 53
Skříňka na nástroje k Babettě - plechová,pod sedadlem
Číslo:55 strany 45 - 46
Na nákup s Babettou
rámeček na tašku doprostřed
Číslo:59 strany 52 – 52
Volnoběžka k mopedu Babeta
Číslo:45 strany 40 – 41
Volnoběžka na BABETU
pro jízdu z kopce bez motoru
Číslo:60 strany 43 – 45
Najlepšie by asi bolo, keby to niekto mohol oskenovať a hodiť niekam do návodov, aby mal každý kto chce možnosť experimentovať a potom porovnávať výsledky.
"Niekedy sme to asi mali, ale čitatelia povytŕhali stránky, tak sme to vyhodili. Skúste v Česku."![]()
avar píše:az na male vynimky by som mal mat komplet vsetky rocniky USS. Pozriem sa nato a ak to bude pouzitelne, hodim to niekam sem do placu.
libco píše:avar píše:az na male vynimky by som mal mat komplet vsetky rocniky USS. Pozriem sa nato a ak to bude pouzitelne, hodim to niekam sem do placu.
Ak ťa môžem poprosiť, oskenuj to všetko a daj to sem, nech máme všetci možnosť posúdiť či je to použiteľné.
avar píše:vsetky cisla uss, o ktoryx si pisal vyssie su k dispozicii. Problemom ale je, ze k clankom nevlastnim autorske prava a tak uverejnenie na tomto webe by nebolo celkom koser. Okrem toho, neviem ako by reagoval admin. Mne na jeho mieste by sa to rozhodne nepacilo a asi by som nieco takeho velmi ryxlo stiahol z obehu.
Kvoli tomu som zmenil aj povodne znenie svojho predosleho prispevku.
Prirodzene, nehodlam tie casopisy drzat niekde pod zamkou. Pokial ma niekto zaujem sa s obsahom tyxto oboznamit sukromne, nemal by to byt problem. Staci sa mi ozvat na mail. Verejne na webe vsak ich kopie publikovat nebudem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků