Tak jsem konečně dodělal Babču. První jízda no super. Krásně ředila mahoru i dolů. Pak se začaly ozývat takové zvonivé věci. Říkám si no tak to je asi válec nebo něco na klice./ toto jsem dělal nové/. Naštěstí jsem podivnou závadu objevil jinde. Magneto začalo drhnout o tu impulzní cívečku. Jak je to nožné to teda nevím ?? Po odstranení cívek to bylo v pořídku ale zase to začalo zvonit na té protější spojice. Nevíte co ce mohlo stát. Děkuji za vaše rady. Standa_passat.
to sa stalo aj mne ked som po GO 1. kat startoval tak nic nedrncalo ale ked som nasledne nasteloval zapalko a nastartoval hucalo to jak traktor a po chvili som zistil ze mam slabo dotiahnute cievky a dru mi o magnet, proste ich odtiehni daj medzi cievku a magnet nejaky plech alebo prizdvihni srobovakom, utiahni a plech vytiahni, (medzi cievkou a mgnetom ma byt medzera 0,3-0,4mm)
EDIT: Starec nejak si ma predbehol
babetta je jednoducho genialny velkoobjemovy zavodny stroj
Panové . Vaše odpověď je super ale mi drhne ta impulzová co je vzadu ???? ještě dodatek!!!!!!!!!!!!! držák s impulzní cívkou jsem dal z 207 a cívky z 210...
standa_passat píše:Panové . Vaše odpověď je super ale mi drhne ta impulzová co je vzadu ???? ještě dodatek!!!!!!!!!!!!! držák s impulzní cívkou jsem dal z 207 a cívky z 210...
To je jedno, či z 207, alebo 210, sú rovnaké. Skôr si myslím, že to nemáš správne nasadené ( nosník) skús povoliť na obidvoch stranách a trocha nadvihnúť celí nosník, len daj pozor aby si nepotočil, prešteluješ tým predzápal.
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....