no to martin ma pravdu vimen gufera a uvidime ale podla mna sa ti zamasty stale poriadne vicisti daj nove gufera a podla mna na 90% ti to bude radit si mislim tie gufera urobia svoje nebojsa a to smirglovanie to budes tolko smirglovat ze to zosmirglujes cele a mozes kupovat nove spojkove celustie
Samozrejme. Natri olejom steny kartra (kde pôjde gufero), ďalej natri vonkajšiu stranu gufera (styčná plocha s kartrom) a taktiež natri brit. Potom to gufero vložíš do kartra doslova prstami. Hlavne bacha, abysi ho dáko neskrížil. Treba si to strážiť a tlačiť rovnomerne po celom obvode. Hlavne ho tam nemláť nasucho kladivom. Nielen že si môžeš zničiť gufero, ale aj dodrbať karter.
No super, akurát som ti chcel link s touto radou skopírovať do druhého odkazu, kde píšeš, že máš guferá na ceste domov, ale vidím, že si si to našiel aj sám .
hej hej... mením prvýkrat ale dačo som sa tu už priučil tak uvidíme držte mi palce na stiahnutie rotora potrebujem sťahovák ? nieže by som ho nemal len neviem kam ho otec dal a nechce sa mi čakať až sa vráti...
Na rotor je jediný "špeciálny" sťahovák obyčajná šróba. Neviem presne rozmer. Len musí byť hrubšia ako tá, ktorú vykrútiš z rotora. Keď sa pozrieš, tak v rotore je ešte jeden závit, ktorý je hrubší, ako tá šroba, ktorá ho drží.
EDIT V prípade nejasností sa ozvi.
Naposledy upravil martin110r dne úte zář 21, 2010 16:07:43, celkově upraveno 1
Ale aby si vymenil guferá v spojkách, tak tie spojky musíš aj tak rozobrať. Pri brzdách a spojkách platí také pravidlo, že keď brzdy/spojky rozoberieš a zase zložíš, tak prvých pár brzdení/preradení ich budeš zase zabiehať, hoci zabehnuté boli.
No takze gufera su vymene jazdi omnoho lepsie.Dakujem za vase rady.Este som sa chcel opytat ci nevadi tym guferom, ze babeta stoji 2 tyzdne bez pouzitia