Vidím že sa tu rieši niečo iné ako som sa vás pýtal ja, tak sa opať pripomeniem a zároveň aj spomeniem ako som odstránil môj problém s druhým prevodovým stupňom.
Ahojte, tak už som prišiel na to čo bola závada na mojej babette, prečo nehádzala dvojku.
Doteraz som si to nevšimol.
Problém bol v tom že na ťažkej čelusti , valček o ktorý sa opera unášač , je uchtený takým tenkým kolíkom ktorý je zalisovaný v krajných plechoch spojky.
Ten kolík kol voľný a merne sa vysúval a operal sa o vnútornú stranu bubna v ktorom sú čeluste spojky, čo malo za následok vydratie miernej drážky ( kruhi ) do bubna. Tá drážka tam nevadí , ale to opieranie kolíka bránilo čelusti aby pri pohybe počas pritláčanie odstredivou silou.
Závada odstránená a dvojka už ide ako má.
Ešte osdtrániť to trhanie .
Pripomniem situáciu toho trhania.
Ked spomalím na cca 10km rýchlosť a opať pridám ( vtedy tam hádže iba prvý prevodový stupeň ) motor sa celý roztrasie.
Rozmýšlam či by to nemohlo byť aj v jednotkových čelustiech. Pozeral som ich, neni sú vôbec voľné, pravidelne obdraté . Pri rozbiehaní z miesta to nerobí.
Mali ste niekto podobný problém? Nemohlo by to byť aj v rozbehovom bubne? to ma teraz napadlo, ale ten vyzerá byť v poriadku.
Napadá vás niečo?