Pavel, kde robia to školenie?
Ja mám radiace čeluste dve rozdielne, t.j. jednu z plechov, druhý kus je origo. A to len preto, že z pôvodnej čeluste sa mi odlomilo obloženie. Lepenie obložení v okolí NZ nerobí asi nikdo, čo som počul(Bol som sa opýtať v Auto-moto Kálazi). Neviem ako je to v Kolárove, možno tam napíšem e-mail. Babetty sú ako ľudia, ako sa podarili pri výrobe, tak kvalitné sú.

Ale späť k téme. Ja som mal pred týždňom rovnaký, alebo podobný problém. Dneska som to rozobral, odmastnil(+ jemným šmirglom pohladil a znovu odmastil tech. bezinom), vypustil zelený prevodový olej M6AD(SAE 30), pridal som podložky domácej výroby z plechu(hrúbka 0.5mm ? neviem) na kolíky pre vymedzenie vôle, rozobral karburátor, pretože mi vytekalo a to som mal to plavákové veko zatmelené. Špatne som ohol rameno plaváka. Teraz som to už dobre ohol a keď som otvoril kohútik, tak ani kvapka na miske! Ešte predtým som poskladal spojky a opatrne som namazal hriadeľ. Použil som Mol alubia AK 2G. Dúfam, že to je kvalitné. Každá babetta je svojím spôsobom jedinečná, už len preto, ako sa oňu stará majiteľ. Začal som s opravou asi o 13 hod. a skončil som tak o 20 hod.

Keď som si prvý krát rozobral spojky, tak som sa len čudoval, ako ten čas rýchlo prešiel, hodina po hodine ako voda. Ešte toľko, že prevodový olej som dal PP80 a asi tak 20-30 ml. Možno až 40 ml, nemeral som presne, ale možno ešte pridám tak 10 ml. Bo keď som nahol babettu, tak asi pri tých 40% mi začalo tiecť z kontrolného otvoru. No keď som mal všetko hotové, naštartoval som a odišiel na mienšiu jazdu po dedine. Bol som spokojný, že mi to konečne radilo.
https://goo.gl/photos/DCFGYheFr3mzawiXA