ridchey píše:vymenit ty valecky v zasade neni problem, vytuknou se osicky a jsou venku, jde o to sehnat vhodny material dobre kalitelny,aby mel spravnou tvrdost , eventuelne se na ne dal dat tvrdochrom,jako na ten vnejsi regulator, coz by byla - me tak napada dalsi soucastka,jako ten unasec, k sehnani kvalitni vyroby...
anebo tam pisknout nejake miniaturni kulickove lozisko, jenze tam uz by se cena splhala ke trem stovkam za par....
Taky myslím dobrý nápad,když jsem panu Jakubovy z moto krámku říkal jestli se dají sehnat ty válečky odpověděl že to nikdo nevyrábí

Před chvilkou jsem šel zaplatit net a při zpáteční cestě domů,jsem se zastavil v prodejně kde ještě před 10léty normálně prodávali díly na Babety a před patnácti léty celé babety kolem 20.000Kč.Ted tam prodávají kola a v poličkách zbytek dílů na Babetty 210.maličkosti,kryty víčko na nádrž,pružinky,kryt na světlo atd.Měli tam buben na řadící čelisti nový originál vyrobené ještě ZVL Kollárovo měli ho tam od roku 1992 za 439Kč už v tý době to měli pěkně předražený tak jsem ho koupil.A budu mít fungl novou kompletní spojku

Buben je bez simeringu by mne zajímalo jaká je velikost simeringu 28x38x7 ? Simering se tam jenom rukou v sune a zaklepne kladívkem rovnou plochou dřeva? Nebo jak to dělá te vy? Jeden starý pán co tady kousek ode mne opravoval kamarádům babetty tak ten to lepil v teřinovým lepidlem

Jsem mu říkal že je to kravina že až ho bude měnit že se posere
Jaký simerinky tam dáváte vy,obyčejné klasické černé nebo něco lepšího modrý oranžový vím že jsou značkové a kvalitnější.Před včírem jsem od pána Jakuby z motokrámku objednal nejaké díly a součástky na Babettu kolem 2.000Kč,jsem zvědavý kdy to příjde.Kolik milimetru obložení má nové řadicí čelisti a kolik je minimum?