Včera jsem normálně přijel od kámoše doprával jsem si normálně klidnou pohodovou jízdu přijel jsme do garáže zaparkoval vše v pohodě.Hned druhej den ráno jsem jel nakoupit zase jsem dojel v pohodě ... tak po obědě jsme si jen tak řekl že včera pršelo,babetta byla zasviněná,tak že jí trošku utřu naleštím vše promažu atd,tak jsem tak učinil a najednou se mi stala taková divná věc babetta když jí chci zatlačit dozádu tak nejde,když pořádně zaberu tak to normálně začne bublat jako že by šla nastartovat do zadu,když jí dám na stojánek tak jí v pohodě nastartuju kolo se trošku na stojánku protáčí vše jak bylo dřív,ale jak ho zastavím brzdou tak babetta okamžite chcípne,zítra se na to koukneme z kámošem,¨kterej tomu trošku rozumí,ale ještě než se n ato podíváme ¨,tak bych chtěl poradit aby jsme mohli jít třeba na hotovou věc,doufám,že to nebude nic složitějšího,protože jezdit opravdu potřebuju...
PS:na začátku jsem to trošku rozepisoval,za to se omlouvám,div že jsem tam nenapsal co jsem šel nakupovat nebo co jsme měli k obědu

Ještě jedna věc,samozdřejmě když babettu rozšlapu normal na silnici,tak jí to trvá,ale pak nakonec chytne jede jede ¨,ale jak zastavím tak okamžitě chcípne
Prosím poradtě co stím,děkuji Lukáš