Chtěl jsem vyměnit gufera a kroužek(klasika),protože mi špatně startovalal babetta,ale všiml jsem si že je nadrbanej (levý buben),někdo se ho asi snažil sundat jiným stahovákem,než je potřeba a byla vypadlá jedna pojistná podložka.Startovací čelisti měli ještě dost obložení,jen to obložení bylo jinak skosené,než pakny,na který je přilepeno(buben byl asi nakřivo),koupil jsem tedy nový buben a měl jsem doma nové rozběhové čelisti i s pružinkami,ty jsem tam taky dal,ale startovací čelisti jsem tam nechal staré,teď když chcu nastartovat,tak se mi točí jen pravý buben(i řemen se točí) a levý jen cuká (bez svíčky zabírá líp),tak bych se chtěl zeptat jestli vadilo,že jsem tam dal staré šelisti, jestli by je stačilo jen obrousit (zdrsni),nebo jestli je problém ještě někde jinde,když jsem levý buben sundal a roztočil jsem šlapkama,tak se ty startovací čelisti rozevírali myslím dost,ale možná jen špatně dosedají a tím pádem prokluzují.Koupit nové čelisti mě nezabije,ale nerad bych si takhle vyměnil babettu za novou