od LADAIII » pát srp 28, 2009 20:54:48
Tak sem se po delsi dobe dostal na forum, problemy s prohlizecem.
Co se stroje tyce, tak plne souhlasim s tim ze provedeni mohlo byt lepsi,ale ja stavim barak a na te masine najezdim pres 6tkm rocne, jezdim na ni nonstop, jeste jsem ji ani po zime neumyl. Jezdim i ve snehu atd, proste kdyz nemusim jet autemm.
Babettu jsem pred fotkami na forum nijak nezkrasloval, nafotil jsem ji proste tak jak je, vc. upadeneho vyfuku, toto uz je spravene. TO same blinkry, az budu mit postaveny dum, tak mam v planu provest rozsahle opravy a upravy na aute a jeste pred jarem bych se rad dostal i k babette. Treba uz jen to uchyceni blinkru, delal jsem to kdysi vecer a uz se mi nechtelo nic vymyslet, tak jsem jednoduse provrtal trubky a sesrouboval je.
Co se tyce kufru, tak ten samozrejme potrebuju tak jak je, vozim na tom kolikrat naklad presahujici pres kufr do obou stran (kvuli stabilite), takze je pro me nemyslitelne otocit kufr o 90st, uz bych si nesednul a ani ho nenalozil.
Jak uz jsem psal a kdosi se me tu zastaval (dik), je to pro me opravdu ucelovy stroj, ale i presto ho mam rad a jezdim na nem vetsinou radeji nez autem.