Tak se taky chci pochlubit svojí babettkou. Koupil jsem ji před dvěma týdny najeto 5000km, nebyla vůbec seřízená skoro nejela tak se jí zbavili za krásné 4000kč . Po týdnu co jsem si s ní hrál vypadá takhle. Jede uplně skvěle motor ještě nultý výbrus a táhne jak divý jezdilo se s ní jen pro housky a zpět. Úpravy : nové přední kolo, zkrácení výfuku, nové pružinky ve spojce, nové bowdeny, nové pístní kroužky, nové plasty, všechny těsnění a v karbecu nové trysky, jehlový ventil a samozřejmě nový lak. Jěště budu přidělávat digitální teploměr a nálepky. Co na ni říkáte?
Díky za povzbudivé komentáře jsem rád, že se líbí. Tak jsem dneska vyrazil na delší projížďku Zlín-Brno a naprosto v pohodě do dvou hodin jsem to zajel. Průměrná rychlost 45-50 km/h trasa 100km . Rozměry jsou v tématu "chladíme motory"
Tak jsem si ověřil blahodárné účinky vyleštěného výfuku. Sice jsem ho před dvěma týdny vypálil a vyklepal, ale neměl jsem co na práci tak jsem ho pořádně vydrhl dvakrát vypálil a vymyl benzinem. Účinek mě překvapil babettka jde do otáček mnohem ochotněji a i do kopečka už mi zrychluje až na 50km/h jde to pořádně poznat! Dvojku už mi to hází i do pekelně prudkého kopce co jsem s 207 bez šlapání ani nevyjel