a čeká mě kompletní rozebíračka a s kámošem (Dr.House) i zásahy do válce. Nejprve jsem ani nevěděl, že kupuji 215ku, to jsem se dozvěděl zde na fórku, měl jsem domnění že to je 210ka. Na druhou stranu jsem rád, že mám zavařenou dvojku a mám o starosti méně s řazením.
  a čeká mě kompletní rozebíračka a s kámošem (Dr.House) i zásahy do válce. Nejprve jsem ani nevěděl, že kupuji 215ku, to jsem se dozvěděl zde na fórku, měl jsem domnění že to je 210ka. Na druhou stranu jsem rád, že mám zavařenou dvojku a mám o starosti méně s řazením.Původní stav ihned co jsem si to dovezl od předchozího majitele.
Odstrojování, nová vidle + snížený řidítka
Takhle to vypadá teď - zadřeno.... Moc chudá směs, kvůli debilní redukci na dellorto karbec, musím předělat kolínko.

jezdím dellorta už dlouho a žádný z popisovaných problémů jsem neměl.Pouze jsem zvětšil trysku,na origo trysku(54)jsem najel 800km bez zadření.
 jezdím dellorta už dlouho a žádný z popisovaných problémů jsem neměl.Pouze jsem zvětšil trysku,na origo trysku(54)jsem najel 800km bez zadření.