Mám ji měsís,koupil jsem ji od nákýho starýho dědka za 4000...........Je jak nová,má najeto 2000km.
To když jsme jí spravovali s dědou...Nemohli jsme přijít na to co to je-prasklej tyristor.......
Výborná koupě, pěkná mašinka. A taky Jawa jak ta moje. Jen cívku máš klasickou, já tam mám ten tyristor s integrovanou indukčkou. Jaký to máš rok výroby? Pokud jde o to proč mají Babetty označení Jawa, tady na fóru jsou fotky starých 207 a taky mají na nádrži nálepky Jawa. Já na té svojí mám i homologační štítek s označením výrobce Kolárovo a nad tím je emblém Jawa. Takže zřejmě letitá spolupráce, však jsme taky bývali jeden stát.
Dobrej kup, taky jsem ji tak koupil, ale pk jsem byl zklamaný. Dědek co mi to prodával říkal, že je to super koupě... málo najety s v super stavu. Prd! Ujel jsem 300 km a totální kolaps. Ale teď mám vše vyměněný. Stálo mě to 6000 kč, takže mám babču za 10.500 kč...!
Luk
Normálne závidím tým z vás, čo máte Babetty staršie ako je moja, a máte najazdených menej kilometrov. Moja je ako podnikateľské vozidlo-sotva stihne motor vychladnúť, už je zase naštartovaný . To sa prejavuje aj na kilometroch. Za mesiac najazdím na nej cca 800-900 km. Jeden výbrus už má za sebou, ešte dva a môžem si do Babetty zohnať nový motor .
no to skor novy valec a piest, co zas nie je az taka polozka. ale pri pocte najazdenych km, ktore udavas to nevidim hrozne... odhadujem ze to bude este nejakych 6-7 rokov trvat. ak das babette co potrebuje, ta to vydrzi, otazka je ci to vydrzis ty.
No tak dúfam, že to motor vydrží čo najdlhšie. Babettu využívam ako približovadlo s nízkou spotrebou, a nie ako závodný stroj, takže ju netúrujem na maximum, jazdím tak na 3/4 plynu, olej používam polosyntetiku Valvoline Durablend 2T. Za nič by som Babettu nedal preč z ruky.