Zravím kolegy. Tuto babetku jsem dostal asi peřd rokem od tatina, první co dostala nového bylo dlouhé sedadlo, cyklotachometr a podobné drobnosti. Co se týká motoru, tak má skrácené koleno výfuku, průchozí výfuk vlastní konstrukce a karburátor z pionýra s molitanovým filtrem. Motor trošku posílil a proto, že jezdím hlavně po rovině, rozhodl jsem se upravit převod na 35/12.
Koncem minulého léta jsem babetku půjčil tatinovi, který bohužel díky nějaké chvilkové nevolnosti ztratil kontrolu a poškodil babetku a taky sebe. Tatin je už naštěstí v pořádku a babka už nikdy v pořádku nebyla . ROzumnější než investovat do oprav bylo sehnat jiný rám a přehoit motor. To se taky podařilo a asi před měsícem mě švagr sehnal deluxku 1994 se špatným motorem. Motor jsme přehodili můj původní dodělali pár drobností a mám stroj připravený na sezónu. Možnán se některým originalistům nebudou moje drobné úpravy líbit ale snažím se spíš o pohodlí a funkčnost než se držet původního stavu. Chystám ještě pár vylepšení a nový lak, postupně se s vama budu o vývoj dělit fotkama.