Tak sem koupil dneska novej jehlovej ventil a snad uz dobre nastavil hladinu, ale furt se mi to nejak nezda, obcas ukapava tak uvidime. Jeste si s tim zkusim pak pohrat.
Jinak porad bojuju se spravnym nastavenim jehly a bohatosti, jednu chvili sem mel moc benalu, nekdy zase malo tak uvidime jakej bude vysledek.
Bohuzel uz se mi dvakrat stalo ze v kopci na vinohrady (kolem Lerku) mi to proste najednou zpomalilo a chciplo, kdyz sem plivl na valec tak to jen zasycelo, takze predpokladam ze sem to asi trochu pridrel, takze mozna budu delat jeste vybrus, ale nejdriv odladim ten karbec, at mam vsechny experimenty na posranym valci a novej budu zlehka zajizdet

Zajimavy je, ze jakmile to zchladne vsechno jelo v pohode, v garazi sem pak zkousel tocit z klikovkou rukou a slo to pomerne lehce. Treba to sezonu vydrzi, moc se mi ten vybrus ted delat nechce... Nejradsi bych pak vymenil i ojnici, ale vubec se mi nechce pulit motor, protoze ten je v pohode, takze spis jen vymenim pak horni lozisko pri vymene pistu.
Ale to ladeni karbecu me zacina pekne srat

uz s tim bojuju docela dlouho...