Tak dnes sem si opískoval pár věcí,hlavně kostru aby se na ni líp dělalo,a vidim to tak jestli stihnu vše do soboty tak mužu příští tejden začít lakovat,a pak se vrhnout na motor konečně
fajn tom bude to poznat kdyz to bude vyztuzeny ? ja jsem mel ram 85 stejny jako ma vitek a tetkom sem sehnal rok 94 a ten to ma kolem motoru silnejsi a vyztuzenejsi a neni to tak vykousany jak u toho 85
no výstuha ja sem jezdil normalně bez ni a jedine co mě štvalo tak original přední vidlice,pač nejsou stavené na takovou rychlost jinak ram se nehejbal,ale ted si dam vzpěru
no ja budu mit tet ty z delux myslis ze to bude lepsi ? nebo to bude stejny akorat tam budou jen pera ale tak taky jsou ze silnejsiho materialu nez ty normalni
s originálním uložení kyvky a původní přední vidlicí vyztužení rámu nejde poznat. Vyztužit to chce hlavně proto aby rám nepraskal. Mě třeba v třtěnicích praskli horní držáky na motor. V mladějově zas spodní. Tvrdý odpružení + vyšší rychlostni + větší vybrace motoru a původní rám to nesnese.