Hugo: máš pravdu, výfuk je na višší otáčky, ale to jsem taky chtěl. Jelikož už nemůžu zpřevodovat víc do rychla tak musim zvyšovat otáčky. Dneska jsem najezdil asi 50km a zjistil jsem že asi mezi 6-7 tis ot/min stoupá výkon a při 8 zase klesá. Takže poměrně uzký rozsah otáček, výfuk tedy není moc dobrý. Nějaký základy o konstrukci výfuku vim, ale zkušenosti ještě nemam. Takže až odladim karburátor, tak zajedu za jedním pánem co se dříve upravami dvoutaktů zabýval a nechám si dát nějaký rady
Výkonu v nišších otáčkách měla pomoci klapka, ale zdá se mi že ani ta s motorem moc nespolupracuje.
Dnes jsem dal menší trysku a jede to líp, maximální otáčky zůstaly stejný, ale zato stoupnul výkon v celým rozsahu. Pak jsem zkusil měnit předstih, ale nějakých změn na výkonu jsem si nevšimnul. A taky mam za sebou jedno zadření, z kopce na plný plyn

je to prdel když se vám v 60km/h blokne zadní kolo

řidič v autě co jelo za mnou se asi musel divit, proč mi zadní kolo pluje po silnici jako na ledě

Ale naštěstí, když už jsem skoro stál, tak se motor zase chytnul a já pomalu pokračoval v jíždě

- P4280524.jpg (236.88 KiB) Zobrazeno 15370 krát

- P4280523.jpg (200.97 KiB) Zobrazeno 15370 krát