vitek114 píše:jj dik nezkoušel si karbec z minibiku,nebo dellorto 19 děla to divy
Tommy píše:jo stím sem si už hodně prošel:D dalo mě to furt mala tryska velká tryska filtr 5 filtru sem tam snad zkousel nic vždycky to jelo lip bez toho
nakonec jsem udělal úpravu válcu podle vykresu je i tu na forum a tam doboručovali karbez z pionyra a od té dobry je pokoj trysky origo pionyrácky ale chtělo by to větší jedeto do 60 a pak tomu dochazi fuel ale když sem tam měl větší tak to jelo dál tak tech 75-80 ale zatim tam mam tu menší protože to zajíždim
filtr jsem tam koupil z 350 jawy a jedeto
Fajn-Tom píše:Tommy píše:jo stím sem si už hodně prošel:D dalo mě to furt mala tryska velká tryska filtr 5 filtru sem tam snad zkousel nic vždycky to jelo lip bez toho
nakonec jsem udělal úpravu válcu podle vykresu je i tu na forum a tam doboručovali karbez z pionyra a od té dobry je pokoj trysky origo pionyrácky ale chtělo by to větší jedeto do 60 a pak tomu dochazi fuel ale když sem tam měl větší tak to jelo dál tak tech 75-80 ale zatim tam mam tu menší protože to zajíždim
filtr jsem tam koupil z 350 jawy a jedeto
sací kanál u babetty néni tak moc velkej aby to sneslo 17m karbec, takže proto to blblo a nešlo kloudně naladit. Jeho zvětšením už ten motor dokáže karburátor využít a vytvořit vněm podtlak jaký potřebuje pro správný chod. To samý jsem měl u své 207, bez filtru to jelo, i když bylo to dost náladový. Kanál jsem jen rozšířil a bylo po problému.
Na zajíždění je lepší větší tryska, bohatší směs takže se motor tak nehřeje a víc benzínu znamená i víc oleje. Já válce zajíždím s zhruba o 10 větší tryskou, sice to tarokuje, ulejvá se to, ale to motoru nevadí a hlavně, že je pořádně mazanej.
Tommy píše:já jsem to měl poprvé zvětšeny jen tak jsem vyfrezoval ten hlinik blblo to furt ale jezdil jsem stým nějak pak jsem to udělal komplet zvětšil aji ve vložce a je pokoj no
ale hlavně že už to jedeja dávám tet když to zajizdím olej do benzinu 1:40 jinak jsem daval 1:50 tět jsem měl sundanej valec tak je to už pěkne vyleštěný
Já na nějaký to zajíždění taky moc nejsemvitek114 píše:hergot tady čtu všichni zajíždějja sem si sednul objel sem si naši vesnici vklidu a pak sem za ni tahal a vše v pořádku
ale tentokrát to udělam jako vy hezky ji pomalinku zajedu at si na sebe všechno v motoru zvykne a pak ji naložim,bud to vydrží a nebo se to posere
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků