Bohužel zůstalo ložisko na klice ale ať si stím poradí mechanik (bude mít určitěze mě radost). Obě jsou vylágrované, ale vůli neměly při hýbání s klikou(Na moji babettě vuli mam

, prase jedno co dělalo to G.O - no ale to pak budu řešit zas ve svém tematu)
Kanály, hrany kanalu, kolem pístu zevnitř a kolem pístního čepu vrstrva černeho maglajzu, ta pojistka čepu už pojistka ani nebyla. Kus ohnutého drátu ve vazelíně, jehličkové ložiska se okamžitě vysypaly z klece(klec tvoří ty dva O-kroužky jo ?),pístní kroužky se absolutně nehýbou, jak přilepené, na fotce vidno že kousíček kruhu se odlepil takže odstáva od zbytku. Vůle na ojnici je taková, že když ji chytnu prstama nahoře tak sni malililinko pootočím na obě strany.
Ložiska u spojek jsou prý v dobrém stavu.
Byl jsem s tím u jeho dědy ať vidí o co jde(teď mam obavy ať mi nestepuje každý den před barakem a organizovat mi, co mam dělat)a říkal že mam vše vyčistit, nove kroužky, dal mi 2 ložiska na kliku a složit to jak je. Jako to mi neříkejte že je to pravda.
Ukol zní jasně : Musí to šlapat jak hodinky, aspoň 3 roky ať se na to nemusí šahnout a vše je jak má. ASpoň bych kliku nechal původní.
Dále, co říkáte na to že dam kola taky na komaxit na černou ? Sundám pláště a vše do černé ?