U litinovýho 1,5mm kroužku je to vůle normální pokud je to kroužek první. Ten se totiž po záběhu mění, další kroužky pak už vydrží déle. Já už jezdím jen ocelový kroužky, které vydrží víc. Taky záleží jak jsou sražený hrany na kanálech, to málo kdo dělá. Ostrá hrana se časem otupí, ale je rozdíl když přes ní jezdí dva 2mm silný kroužky nebo jen jeden 1,5mm silný, to se pak kroužek opotřebuje rychleji než hrana kanálu.
I jednokroužek těsní dobře v nizkých otáčkách, ale to tam nesmí být vůle 1,5mm. Nový kroužek má mít tak 0,15-0,2 a při 0,4mm vyměnit. Já jsem na babattě co jsem s ní jezdil závody měnil litinový kroužek po závodě a bylo to znát. Pak jsem dal ocel a sezonu vydržel.
O jednokroužku nerozhodují otáčky, ale využití motoru. Na cestování pokud do toho nechci často hrabat tak dvoukruh, a nebo když počítám s malým nájezdem kilometrů a nevadí mi ho občas vyměnit tak dám jednokroužek.
Ta porucha na fotce je chudá směs

předstih tohle neudělá, pokud je správná bohatost směsi. U babetty se to těžko kontroluje, protože se nedá za jizdy rychle zastavit motor. Až budeš mít zahřátý motor tak třeba 10 vteřin jeď v plným plynem v maxinálních otáčkách. Pak rychle uber, zmáčkni chcípák a co nejrychleji zastav, aby se netočila klika když je zavřenej plyn a držíš chcípák (to je u babetty problém, protože má odstředivou spojku, kterou za jizdy nevymáčknem) Pak sundej hlavu a koukni na píst, dno musí být mastný. Pokud je suchý, tak je to chudý a to svíčka může být klidně i cihlová.