Mám upravenej motor a karbec Dell orto 19mm, je tam tryska M5 - 75. Takže když se mi to dusí a pak chcípne tak mám koupit větší trysky nebo menší?? Podle mě musí koupit větší trysky když se to "udusí" že ano, já koupit balení trysek od 70-92 To bude ok.. žejo
Pokud zvolíte malou trysku, pak má motor více vzduchu a má sklon k přehřívání, posléze přidírání nebo úplnému zadření válce. Při zvolení příliš malé trysky a následnému přidání plynu se motor "udusí".
75 se mi zdá málo. Zkus 80 Když jsem jezdil s kompresí 5,7:1 tak se motor choval jako by směs byla moc bohatá, potom jsem snížil hlavu na kompresi 10:1 a bylo to v pohodě. Takže je možný, že s nesníženou hlavou byla 75 tryska ok, ale teď bude nejpíš malá
UfiYk píše:Ještě sem četl, že když mi tam jde více vzduchu než benzínu tak se to hřeje, a mě se to taky docela dost hřeje, takže to asi bude tou tryskou, žé
Tak jsem dneska obědnal tu sadu trysek velikosti 70-92 to určitě něco vyberu, když tam teď mám 75 a po přidání plynu se to dusí a pak i chcípne. Takže budu určitě potřebovat tu větší trysku? že ano, pochopil jsem to dobře Díky
Hale chci se zeptat jak si musel taky koupit tu zapal. cívku. Co se ti s tím stalo a jak si na to přišel že to je zrovna ta cívka? Mě to včera krásně jelo, dneska přídu do garáže a nechytne, všechno zkontroluju a nic taky si myslím že to bude ta cívka...
Už jen dopasovat nějakou nádrž a stříknout na to nějakou barvu aby to nerezlo a rám je hotovej. Dneska mi přišel válec na 207. Takže jsem na něm začal dělat. Bude to klapkovej tříkanál. Taky mi má přijíd ještě válec na 210 a z něho udělám nějakou cestovní úpravu, takže bez klapky, sériový výfuk a karbec zřejmě nějaký 16mm.