klika 210 nejde dát do motoru 207, ani v tom nevidím důvod proč ji tam dávat. Průměr sertváků je stejný a ojnice taky stejná. Válec 210 jsem zatím nikdy nejezdil. Před týdnem jsem dával dva upravený válce 210 na výbrus, ale to jsou pro sériové motory.
Klapkový 3-kanál se sériovými přefuky. V Třtěnicích byl ale už motor po smrti, ložiska na klice v prdeli, takže motor vybroval a nechtěl se vytočit víc jak 10000
Přivezl jsem si dáreček. Válců je dost, upravený hlavy do rezervy taky. Jen ten motor mi pořád chybí Příští týden mi má přijíd nový válec na babettu, doufám že bude lepší než válce 207 a 210, protože za tu cenu bych měl celou pěknou babettu 207
Když poprosíš né dělám si prdel Smazal jsem ho, protože jsem chtěl udělat stejný měřítko jako na výkresu 210, tak aby tu nebyli dva stejný s různou velikostí.
207 - originál-Model640x480.png (13.83 KiB) Zobrazeno 12917 krát
210 originál-Model640x480.png (18.82 KiB) Zobrazeno 12917 krát
Mam na všechny co mají babettu dotaz. Byl by zájem o úpravu válce + hlavy na běžný ježdění? Původní karburátor a výfuk. Výbrus s větší vůlí (stačí zájíždět 50km), píst almet 1 nebo 2 kroužky, a to buď klasický 2mm, nebo i menší 1,5mm případně ocelový 1mm. Zatím jsem udělal dvě sady, jednu jsem dnes poslal zpátky majiteli a druhou mam pro sebe. Teď ještě nic nenabízím, ale až sleze sníh, tak budu testovat jak to jede, spotřebu atd... A pokud to bude vyhovující, tak by nebyl problém udělat tuto úpravu někomu dalšímu.
Kdyby byla sada na úpravu 210 s rozumnou životností a s vyšším výkonem při zachování původního karburátoru a výfuku za rozumnou cenu, tak za mě by zájem byl.