HURÁÁÁ tak babetta už konečně šlape jako švýcařy dokonce jede líp nežly kdy před tím a to bylo jen pár maličkostí. Jako je těsnící gumový kroužek kvůly tomu to zamaštění paken, potom dále vadná fajfka plně doporučuji fajku co je kratší ta delší má v sobě ještě nějakou ptákovinu co se zapalování od babetty moc nelíbí proto nechce házet tak dobře nebo vynechává a ta poslední věc je nová cívka, hoši vy vidět tu mojí tak si asi řeknete jak je možný že to aspoň chytlo a jelo 30

teď je všechno fungl nový a Babetta má takovou sílu že přidám plyn a ani nemrknu a mám tam 55 km/h fakt fičák a brutální tahoun, do budoucna koupím a zapojím na babettu ještě tlumivku co se vyráběla na pionýra aby tolik nepraskaly žárovky. Přez zimu dám nalepit startovačky a rozběhovky páč ty už po tom mým ježdění jsou zase pěkně sjetý

. Dále taky jsme vyřešily proč babetta tolik žrala všechno bylo v karbci takže teď jsem spokojenej že babetta zase chodí a že mě to stálo jen krabičku cigaret

. Snad mi babetta teďkon vydrží co se týče jízdy, na přelomu zimy a jara možná babettu nalakuju protože mě na začátku prázdnin nabrala nějaká holčina když couvala v křižovatce před trolejbusem autem, měla štěstí že byla pěkná jinak bych jí asi zabil

+ konečně vyřeším ten teploměr a hodinky. Protože ten teploměr co jsem tam měl odešel do věžných lovišť, ale už mám vyhlídlej novej a za pár kaček no nechám se překvapit co mě ještě napadne za úpravy nebo vylepšení