tuningrob píše:Přesně jak píše, ty drážka v čelistech není uprostřed, takže to jde dát jen jedním způsobem..taky mě to potrápilo ta montáž

A to jsem si z motokrámku pana Jakuby objednal startovací čelisti,lamely byly v pohodě ale díry na štefty byli o dost větší jak u originálů ale nejvíce mne sralo že jedna čelist byla zahnutá jak Turecká šavla
Bych dal výrobci a nakonec i prodejci takovou po čuni že by mu řechtací koula upadla

.Když jsem je skusil dát do babči,tak při nastartovaní tam něco nepříjemně ševelilo.Ta křivá sviňa dřela o buben rozběhových čelistí.Prostě bombastické zboží velevážený pan Jakuba prodává.A to mám od něj doma plno nepoužitelných kuriozit ,křivých,odrbaných nezabroušených odlitků s přelisama.A někdo tu psal že mu můžu do 14 dnů vrátit bez udání důvodu zboží.A co pošta?Ta jistě nebude zadarmo a nakonec nefér prodejce nemusí taky poslat peníze.Prodejce když posílá zákazníkům vědomě takové nepoužitelné sračky,tak to jistě neni slušný a poctivý prodejce.Jó jsou to patálie