od Sanky » pon bře 21, 2011 20:05:07
Babetku som zdedil po strykovy, ktory uz na nej nejazdi. Stala unho asi 3 roky. Bola v celkom zachovalom stave, ale 15 rokov jazdenia sa na nej ukazalo. Dala max 40 km/h, poriadne ricala. Po pol roku studovania fora som sa pustil do GO ( v spolupraci s kamosom, pretoze ja nie som az taky technicky typ) GO dopadla nad moje ocakavania. No az na to, ze povodny karburator sa nepodarilo rozbehat, kedze bol brutal zaneseny. Zainvestoval som teda do noveho a to sa vyplatilo. Slape ako hodinky. 50 km/h v klidku, maximum 63 ale na plny plyn. Dalsia etapa nasledovala teraz. Nova farba, aby vyzerala ako sa patri. Aj ked ani povodna nebola v dezolatnom stave, ale predsa to nebolo ono. Tak nasledovala demontaz kazdej skrutky, brusenie, striekanie, lakovanie a vysledok je tu. Ram je v striebornej metalize, ostatne diely v modro-fialovej metalize. Na modro-fialovej su este nastriekane strieborne ciastocky, ktore dotvaraju pekny efekt. Na fotkach pri tychto svetelnych podmienkach to nie je tak dobre vidiet, ale na slnku sa farba krasne odraza. ( skusim este nafotit lepsie fotky, ale nazivo je nazivo ) Este to chce poriadne vycistit kolesa a ostatne diely a ozivit gumy. Co na nu poviete?
- Přílohy
-

- DSCF5240a.jpg (193.53 KiB) Zobrazeno 3976 krát
-

- DSC00087a.jpg (123.9 KiB) Zobrazeno 3976 krát
-

- DSCF5234a.jpg (203.95 KiB) Zobrazeno 3976 krát