Fotky stale stoji

Holt lenost je neprekonatelna...
Kryt spojky a spojku mam vyndanou, ocistenou, hlavu mam ocistenou, valec mam dany do Moto Ruzicka na vybrus..... O vikendu mam v planu rozpulit zbytek prevodovky, no zatim nemam stahovak ani vytlacovak, takze cekam do ctvrtka, kdy by jim do MR mela dorazit zasilka - nechci to pulit silou - na skladani casu dost, vybrus bude tak za 14 dni, takze kdyz pristi tyden zjistim co vse je potrebne objednat a sehnat, tak to snad bude stacit a budu stihat do cervence.
No ale ted mam trochu dilema.... Spousta lidi mi pro vycisteni nadrze od uzazenin a rzi doporucuje ruzne maticky, hrebicky, loziskove kulicky apodobne. Dalsi spousta lidi mne odrazuje, ze to muze nadrz spis poskodit nez ji pomoci a ze je stejnak neprilis ucinne. Dalsi lide radi kyselinu citronovou (s fosforecnou jsou pry problemy a proto tuto vynechavam - s citronovou muze treba i kuze do styku, takze to neni zasadni problem). Dalsi lide mi radi vyhodit to a sehnat novou. ... No dale mne napadly chemikalie typu antirezin, nicmene tim naplnit nadrz po okraj, to si muzu koupit dalsich 10 zgeneralkovanych babet. No jeste mne napadl jemny sterk, ale to je asi tak stejny efekt jako maticky, hrebicky, sroubecky.
Co na to je nejlepsi pouzit... Co jste pouzili vy? Nehrozi nejake nebezpeci, pokud budu sterchat s kovem v prazdne nadrzi, lec plne vyparu?
Co doporucujete v dalsi fazi - jakou barvou to nejlepe vylit, pripadne lakem? pripadne nejaky jiny navrh?
Ehm a pribyva to. Dnes jsem si rekl, ze zatim aspon procistim jednodussi veci, ktere si mohu vzit do bytu ke stolecku... Vzal jsem si domu karbec, riditko (ano, jen jedno .. vyhoda stelly).. Koupil jsem rychlopal, ktery by mel byt tusim pro dvestedesinu, koupil jsem si tesneni do karbce a bowden (no tesneni si musim koupit znovu (13kc), bo jsem si ho jako vul dal do kapsy a sedel na nem pul dne, takze z nej jsou cucky

)...... Jenze: na stelle je rychlopal jeden celek s brzdou, ale ten, co jsem koupil, tak ten brzdu nema - je to samostatny rychlopal. Nejak by to asi popasovat slo, ale spis by mne zajimal vas nazor na pouziti packy z kola (terych mam v dobrem stavu docela dost). Neni to risk? Myslite si, ze ta packa z kola by na to mohla byt dostatecne dimenzovana?
No a posledni otazka.... Ram pujde do cerna, nadrz temer neni videt, ale precijen, o laku uvazuji. Sice to bude lak doma na kolene, ale i tak .... Co myslite - syte cervena s misty oranzovymi prvky nebo syte oranzova s misty zelenymi prvky ?

Ja vim, ja vim - bez fotek se to blbe odhaduje, ale i tak