Zavolal mi asi za týden, že prý by jedna byla k mání, provozuschopná, od jeho kolegy z práce. Předchozí majitel na ní dojížděl ze Zábřeha do Šumperka, já na ní jezdím od Šumperka (dědina kousek od města) do Zábřeha

Když jsem jí dovez domů, tatík se hned ptal, kdo na tom dojel - říkám "Já

Babča je o rok starší než já a je po generálce. Nevím přesně kdy, a ani jinak toho o ní moc nevím, ale už mi dává pěkně zabrat...
Má fialovo-černé lakování (foto dodám co nejdřív), přední pastorek 14z, zadní 51z, jinak klasická 210-tka. Rok stála v garáži bez užitku.
Nejdřív jsem postrádal klíče od řidítek - dohledalo se a předalo ani ne za týden...

Pak z ničeho nic začala zdechat - nejdřív třeba jednou za těch 13km co na ní dojíždím a po rozšlapání jela dál, jakoby nic... Po týdnu ale ráno zdechla 3x a odpoledne už mě z práce musela vézt sestra autem

No, asi týden sem se v ní vrtal, až mi pomohl jiný známý, co se vyzná v elektrice a motorkách mnohem víc jak já... Byla to indukčka... Takže kupuju novou...
V dohledné době je ještě v plánu nový tyristor "home made" dle návodu Azora a kolose a několik dalších "blbin", co už tu na foru proběhli nesčetněkrát

Dnešní foto mého potěšení:

Omlouvám se za nekvalitu, foceno mobilem a ten mi v noci moc dobře nezaostřuje