sháněl jsem nějakou náhradu za mojí 207 a taky nějaký nový projekt, shodou náhod jsem se dostal k téhle babettě kterou mi daroval kamarád.
Motor je zadřený zřejmě na klice, nutné nějaké svařování, výměna kol.. atd. přesně takový stav co jsem potřeboval na přestavbu.
Můj plán je takový že nastříkám rám černým komaxitem a udělám GO motoru ke které klasicky přídám pár svých úprav, na motoru je v plánu:
-Předělání na 215
-ojnice CKR, ložiska KOYO a gufera SKF
-upravený válec a hlava
-karburátor pravděpodobně 17,5mm s nově udělaným sacím kolenem, molitanový filtr sání
-pružinky stage6 s tím nevyhnutelně vymyslet nějaké větraní spojek
- k tomu samozřejmě laděný výfuk hikone
Kola,zkrácené vidlice simson,přední blatník, maska, řídítka simson enduro, zadní olejové tlumiče z Březnice, výfuk .....to vše použiji z mojí současné 207
Pár foto hned po přivezení domů ,na těch fotkách vypadá o dost lépe než ve skutečnosti

hned druhý den jsem jí odstrojil o rozdělil na 2 hromady,
první co ještě použiji

a druhá co už pravděpodobně NE

Rám měl nějaký podivný domácí doraz řízení, tak jsem udělal nový, při té příležitosti jsem dále udělal trojúhelníkovou výztuhu krku a odbrousil a zavařil otvory po sání to už nebudu potřebovat.

Dále jsem udělal výztuhy k tlumičům nic co by bylo potřeba, ale když už jsem měl v ruce flexu a COčko....

Zítra povezu rám na komaxit, což chvíly potrvá, mezitím se snad pustím do motoru