od avar » stř srp 26, 2009 14:46:49
nemal som v umysle sa tebou hadat, taťko, ale co si napisal to si napisal a na tricetiletyho taťku to ozaj nevyzeralo.
a pre zmenu co som napisal ja, za tym si tiez stojim. ...a ze ta nazyvam chlapcom? a ako ta inak slusne nazvat po tom co si nam tu hodil do placu? no a potom, co si tu objasnil svoj vek, nazvem ta tak kedykolvek, kedze okrem ineho som od teba minimalne o stvrtstorocie starsi a napriek tomu sa neraz s mojimi rovesnikmi titulujeme ako chlapci. ako som uz kdesi napisal, na svojom veku nik nema ani zasluhu ani vinu.
to, ze si si svoje slova neskor rozmyslel a snazis sa svoje vyroky zmiernit a vysvetlovat.... nech to vysvetlujes akokolvek, a nech si to akokolvek myslel, vyznelo to urazlivo.
dotkol sa ta moj prispevok? nuz mal by si vediet, ze aj mna tie tvoje. ...a predpokladam nielen mna. na prvy som nereagoval. pomyslel som si, skrat, nastvany, uletelo mu to, nebudem rozohnovat nezmyselne narodnostne spory.
lenze taťko, ako vidim podla toho druheho, tebe to neuletelo, pre teba je to zda sa, bezne. takze uzi si taťko v zdravi svoj skutrik a ak babettu nezvladas, ci nemas na nu chut, cas, naladu, nervy, ci nieco ine, postav ju do kuta. predaj, daj do srotu... ale nechaj si opovrzlive vyroky, nech uz budu obalene do akehokolvek pozlatka. je to sice jendovo forum, ale je aj babetacke.
tym je to z mojej strany uzavrete.
pekny den