martin110r píše:Ja mám taktiež cievky 20+10W. O previnutie 10 W nemaj strach. Jednoducho použiješ hrubší drôt a pridáš niekoľko závitov. Ano, keď po tejto úprave na ňu pripojíš záťaž 10 W, tak napätie bude vyššie, ale keď pripojíš väčšiu záťaž, tak napätie klesne na tých dajme tomu 6 V.
Ešte mám pár otázok. Na čo všetko sú tie LEDky?
A ďalšia otázka ako si vyriešil diaľkové svetlo?
Přesně jak pravíš ta 10w by šla ale udělám to tak že jádro použiji z 20watové které si seženu z jiné babetty protože má více železa dám hrubší drát ale stejný počet závitů možná když říkáš tak dám o pár závitů víc.
Dálkové jsem vyřešil akorát tak že jsem koupil domino páčky s pepínači a parabola na Babettě byla už zřejmě nějaká jiná a dokonce v ní byla dvouvláknová žárovka takže jsem pouzel zapojoval, ale někde tady na foru jsem viděl fotku té paraboly
Dvě diody na tachometru jsou kontrolky světel zelená tlumené modrá dálkové
"Palubovka" co jsem si dělal tak tam je led diodový otáčkoměr
Ještě tam je displej a ten pokud zapnu parkovací světla tak se na něm zobrazí ON to at vím když je někdy nechám zaplé přes den protože ten led displej neoslnuje v noci a jde vidět i na slunci. Někdy nechávám parkovačky zaplé i když stojím po tmě někde a to pak lidi nechápou jakto že Babetta svítí

a motor je vyplý.