IGI píše:ta sekcia tu povodne ani nebola
Vidíš, jako svědomitému moderátorovi mi to uteklo

CErin píše:Dřív, když jsem chtěl převážet Babettky prostřednictvím ČD, tak jsem se veskrze nesetkal moc s ohlasem, co si pamatuju přesně, tak je to na mně, abych se zeptal přímo u dotyčného vlaku, že na to není přesné pravidlo o přepravě. Ale to je nevýhodné, koupit někde 300km od domova Babettku a jít žebrat, ať Vám ji vezmou vlakem... Proto se asi zeptat vlakové čety, u toho vlaku, který byste chtěli využít jiný den, než odjezdový, jak to vidí s přepravou.
Bojím se, že to bude asi podmíněno prázdnou nádrží, takže kanystřík do batohu? To už nechám na Vás, jen jsem nastínil vlastní představu o přepravě vlakem (s mírnou znalostí poměru ČD a.s. a částečnou znalostí předpisů)
Martin píše:Kdysi jsme to uz resili a docela dobre nam vychazela Vysocina. Je tam pekne a odevsad skoro stejne daleko.
Martin píše:Jo, uznavam, ze kluci ze Slovenska to maj daleko, ale nedovedu si predstavit, ze by jel nekdo na slovenskou hranici treba z Chebu. Me samotnymu nedela problem dojet treba 200km daleko, to je celkem v pohode. Ale i tak mi pripada ta Vysocina relativne pro vsechny stejna. Vzdycky nekdo pojede dlouho a daleko. (No tak dlouho pojedem asi vsichni, zejo...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků