IGI: Ano, ano, dostals mě, ale já jsem liberál a myslím, že propadání kuřáckému nešvaru a alkoholismu je dobré vyzkoušet brzy, ty pocity ve mně nevybuzují zase tolik, ale je to veselejší život. Ale jinak máš pravdu a já slibuji, že neudělám na sraze ostudu

...
Jendo: Za úpravu odkazu děkuju a za zajímavý příběh také

... Ostatně kouření ať již jakéhokoli tabákového pochutidla je nezřídkakdy mou oblíbenou činností. Zvlášť s odklápěčkou je to ta pravá slast. Ale musí na to být teplo a hlavně žhavé kousky cigaretového papíru na bundě moc nepotěší. Ale jinak děkuju za odpověď a za Tvé stanovisko. Každý se pořád učíme, takže tentokrát to u Tebe odnesly jen kalhoty a končetina
Ke srazu: Začíná se to tedy +- rýsovat: Dané rekreační středisko tedy nezávisle na jaře navštívím se vyptat. Kdyby někoho napadlo něco nového, lepšího (předpoklad příhraničí ČR/SR), tak dejte vědět.
OffTopic: Chci jít na jaro do Urala, nebo Dněpra, nebo podobného sověta se sajdou a zatím na to nemám prostředky, tak teda nevím, co všechno budu muset oželet a mimo kuřáckých a pijáckých aktivit se bojím i o své malorážky

... Proto i když bych se rád ujal organizace srazu, tak svědomí mi to nedovolí - nevím, jestli moped v inkriminovanou dobu mít budu