Termín konání 1: 13.-14.-15.7. 2007 (pátek sobota neděle)
Termín konání 2: 20.-21.-22.7.2007 (pátek sobota neděle)
Osobně preferuju první možnost, i když druhou bych naknap také zvládl, ale kryje se mi tam dost důležitá akce, na které musím bejt, pohotov a střízliv. Ovšem záleží zejména na Vás.
Na místě samém je tedy možnost stravování, dále např. uzení masa, táborák, přes den funguje restaurace s občerstvením. Spaní bych nechal na stany - bungalovy vypadají na můj vkus dost otřesně a radši bych spal ve svém, což nám bude umožněno právě v prostoru RZ....
Nafotil jsem příjezdové fotky, natočil jedno agitační video z mašiny (na kterém pravda to není nic vidět

Rád bych Vás poprosil o prozatimní info, kdo souhlasí s termínem 1 a kdo s termínem 2. Plus současně pípněte, kdo předběžně pojedete (a na čem). Rezervoval jsem druhou možnost předběžně, ale pak mi došlo, že to není nejvhodnější termín, takže není problém odhlasovat toho 13.-14.-15.7.
Rezervaci bych rád stihl do konce tohoto týdne, čím dřív, tím líp. Už takto mi bylo řečeno, že je dost pozdě, termíny obsazené, ale tyto dva minimálně - žádná svatba, nebo motorkářská akce, spíš nějaké menší slavnosti - tedy počítejme s tím, že v areálu nebudeme sami. Volné alternativy mohou být i v srpnu, proto houkněte, kdo by byl pro srpen (prosím co nejdřív) a když to bude jedno houknutí, jistě se domluvíme! Současně však platí to, že pokud si zarezervujeme prázdný víkend, bude se muset počítat s tím, že se kdokoli může přihlásit na stejný termín a budeme mít společnost. Né sice bouřlivou, ale areál pro nás nebude (byla by to primárně blbost).
Toť asi prozatím vše..... Opravné a úpravné nápady beru, hlavně upřesněte to datum, když budeme mít rezervaci za sebou, směle se pustím do organizačních záležitostí, jak je napsáno ve vedlejším tématu.
Děkuji všem klucí