CErin píše:Ondrassek: Super.... Zkusíme to, snad to vyjde. Těším se na Vás. Dnes už zveřejním finální plán cesty-dopiluju jen detaily.
CErin píše:Dohodou sjednán termín 1, tedy 13.-14.-15.7.2007 pro konání prvního oficiálního Babetta srazu
Domlouval jsem se s nimi ještě ohledně jídla, je možnost vařit, nebo si každý můžeme dovézt své zásoby, popř. si někam zajet. Spolu s námi tam bude nějaká oslava šedesátin nebo co, tak nevylučuju, že se můžeme přiživit i na někom jiném .... Snad vyjde počasí. Až budu mít hotovo, vydám ten agitační leták k tomu, jak to vypadá v okolí a nějaký plán na víkend, předběžný.
Jenda píše:Jestli můžeš, Čerine, tak tam taky poznač kopce, abychom se na to duševně připravili. Bude to asi krutý, tedy ty vrchy. V mém případě mám ještě jednu vrchařskou prémii navíc: Třebíč, Náměšť, Ivančice. Podle mapy až 12% chvílema. To bude síla. Asi ještě posílím hubnutí, chtělo by to tak ještě 10 kg dolů, abych ty kopce nemusel rvát za 1. Původně jsem chtěl jet vrchem přes Ždár n/S a pak po stopách starý německý Extoriání dálnice dolů k Brnu, ale to už vycházelo skoro na 480 km. Takže to musím vzít spodem, pod D1 a poznávací exkurzi odložit na jindy. Už sem tam jednou jel. Route 150 /dříve 18/ po ní přímo vede od křižovatky s čtyřicet trojkou asi 2 km, pak před Mládkovem u Boskovic ostře opuští její trasu, těsně před původním mostem přes polní cestu z roku 1941, který zůstal už nevyužitý. Ta spodní varianta je tak za 320 km, což se dá skousnout. Jinak trénuju, denně tak 25 - 40 km, Ale již tři dny sem nejezdil, u nás beznadějně chčije, ale snad se to zlepší. Plánek mi pošli i majlem dal bych jej na babettovou stránku, po tý havárce serveru už zase běží...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník