od Jenda » stř srp 06, 2008 2:35:16
Pravda nevyšlo, škoda. Tedy Vápenky myslím. Je to sice škoda, ale na druhou stranu, pro mne trochu lepší. Totiž loni mne na konci roku potkala velice nemilá událost, dělali mi totální náhradu a můstek /už na Vápenkách mi chyběl mi zub nahoře, kterej jsem si vylomil o kus porcelánu, nebo nějakýho svinstva, co bylo v housce, do který jsem kousl/. Tak ten můstek se neujal /snad nějaká infekce, nebo následky úrazu z roku 1972/ a dopadlo to děsně. Na začátku června jsem přišel téměř o všechny zuby, museli mi je komplet vyrvat. Tedy dělají mě nový, snad koncem září to bude hotový. To by tak nevadilo, jel bych stejně, i když se zbylým chrupem vypadám jak Frankenstein, byla by to docela hlína. Ale totálka bude stát děsný prachy, zruinoval jsem celý svoje konto, takže finance nic moc, ani jsem nemohl provést letos plánovaný upgrade svýho choppříku na 92 ccm, což mne dost sere. Snad napřesrok, pevně doufám že to s Vápenkama vyjde. I když, alespoň středočeši bychom se mohli pracovně sejít, třeba jen na neděli. Tedy ti co to mají k sobě blíž, dejme tomu v rámci nějaký vyjíždky... Jinak plně souhlasím s tím, že je jedno, na čem se přijede, hlavně že se přijede. Ono taky vyjet přes přes celou republiku na Babettě je jen pro silný nátury. Babetta to sice v pohodě ujede, MUDr. Potužník z Benešova, tuším v roce 1971 /nevím jistě/ přejel na prvním typu Babetty, tedy jednokvaltu s úzkejma kolama, předchůdkyně B 207, Saharu. Ale chce to dobrou fyzickou kondici. Též je škoda, že ten Gemer nevyšel, mohli alespoň přijet ti, co to mají blízko. Uvidíme, snad napřesrok bude lépe...