Stal jsem se majitelem hned dvou babettek 210. Nikdy predtim jsem zadnou "motorku" nevlastnil, tak jsem po vice nez triceti letech ziskal to, co jsem si pral v patnacti

Babetty jsem ziskal jako vyřazeny majetek jedne firmy, takze v zalostnem stavu a bez papiru. Zatim je nazyvam modra a bila. Modra je napohled v lepsim stavu, ma na tacho 7000km. Tedy jsem vycistil palivovou cestu vcetne zalepeneho karburatoru, nastaveni plovaku.Nalil jsem benzin a voala, vyfuk zadymil babca naskocila. Nechal jsem to ohrat, posteloval volnobeh a vyrazil na "projizdku" kolem garaze. Jezdil jsem jak malej prdlous, dofoukal pichle kolo a blbnul dal. Skvelej pocit, reknu vam

Zda se, ze modra bude pote co vsechno poradne dekarbonizuju, promazu, odmastim, odrezim, utesnim, vymenim, doleju, rozhejbu, zalepim, dotahnu, povolim zlegalizuju a vycistim v poradku.
Diky tomuto foru, vim co a jak.
Bila ma najeto 9000, ale je na tom hur. Zatim jsem objevil nepohyblive lanko plynu, a nesla ani rozslapat, neb ma strhlyho cvrcka, zadni tlumice vyrezly. Takze ji nechavam na potom. Bohuzel prisla rychle zima a v garazi se neda vegetit, navic mam plno jinych aktivit, takze jsem jen zalepil pichly kola, odmastil brzdy.
Cekam teda na jaro. Chjo.