IGI píše:no najskor podla TP alebo zarucneho listu z mototechny...podla vin to asi tak lahko neide, ibaze by si mal zoznam konkretnych vin-ov podla rokov a nasiel by si ten svoj.......
Ondrassek píše:no ale právě když někdo záručák ani TP nemá tak je to asi problém......mě by to taky zajímalo jak se to dá zjistit podle štítku,rád bych věděl rok ty mojí červený babetty![]()
Mr.babetta píše:Ondrassek píše:no ale právě když někdo záručák ani TP nemá tak je to asi problém......mě by to taky zajímalo jak se to dá zjistit podle štítku,rád bych věděl rok ty mojí červený babetty![]()
To nezjistíš. Pokud si chceš nechat vystavit TP, tak bych tam asi rok výroby nepsal, snad to dohledají
Ondrassek píše:Mr.babetta píše:Ondrassek píše:no ale právě když někdo záručák ani TP nemá tak je to asi problém......mě by to taky zajímalo jak se to dá zjistit podle štítku,rád bych věděl rok ty mojí červený babetty![]()
To nezjistíš. Pokud si chceš nechat vystavit TP, tak bych tam asi rok výroby nepsal, snad to dohledají
no TP mi je k ničemu když ani nemám řidičák žejo.......
DonSalieri píše:Podle me by to podle toho vinu melo jit v pohode zjistit jako u aut..Jenze tady nikdo nevi kolikaty pismeno co znamena..Mozna ze to bude jako u skodovky..
Zpět na Všeobecný pokec, smetiště
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků