Taky pridam jeden zazitek z jezdeni ve dvou

Kamos sezval k sobe na chatu particku lidi na "zahradni party". Zabava se slusne rozjizdela kdyz tu nekomu vola jedna kamoska, ze se buhvijak ocitla uplne ve vedlejsi vsi, inu vlak a zenska ...

Osazenstvo uz notne nadrane, ja akorat cerstve prijel a tak prej no ani si nesedej a privezes ji vid?

A zacali hecovat, neber auto, mame tu babetu, jed pro ni bude sranda. No tak jsem jel

Jezdival jsem na fichtlu, takze proc ne. Prijedu k nadrazi (asi 5km) a uz tam ceka zkrousena ze nevi kde je, rikam no co to neva vystvali me s timhle strojem, nikoho jinyho uz necekej pojedem spolu na tomhle je ti to doufam jasny

Prej no jo ale jsem tezka to fakt nevim no kdyz myslis a uveze nas? Zapochyboval jsem i ja protoze holka meri snad 2m a umerne tomu urcite bude taky vazit neni to zadna subtilni divenka - jak jsem ji videl stat pripravenou s batohem vedle ty chudinky babety, nejak jsem nevedel jak na to. Este ze nejela v sukni to uz by fakt byla uplna konecna

Ale byla duvtipna, takze vymyslela: prvni verze - no pujdem oba pesky vedle ty babety tu budes tlacit ty a to v poho dojdem

rikam jo ale to je nadlouho a tam uz grilujou, druha verze no tak pojedem kazdej kousek a pak na sebe pockame se vymenime jenze prej no jo ale ja se s tim sama jezdit bojim - rikam no vidis to je jednak furt stejne nadlouho a druhak kdyz se bojis sama tak ja te svezu

takze konecne po 10 min handrkovani treti verze no tak mi teda vem ten batoh a ja si holt nak sednu na nosic snad me to uveze zkusime kousek

rikam super a neboj to urcite pojede ozralove nam totiz vzkazujou ze to v poho jezdi tak se drz a jestli ne tak si to pak pekne vypijou

Kupodivu si na ten nosic odhodlane sedla, nak se nekde chytla a jelo se. Jenze i kdyz jsem si ten batoh radsi vzal ja na bricho, tak stejne hned sly zadni pera na doraz a rozjezd teda jak s vagonem uhli ... to skoro netahlo. Ja, ten zku.venej batoh

na brise a jeste ona vzadu, no babeta jiste byla stestim bez sebe. Blby bylo ze se tam kymacela

a taky ze jeji vaha byla uplne presne nad kolem takze jsme semtam vzali asi kolem blatnik, ale musim rict ze to byl vlastne peknej vejlet - pak mela nohy na slapkach a ja vepredu a i motor to snad nejak pobral, moc mu to teda do kopecka neslo ale kdyz uvazim ze jsem mel 75kg ja, odhadem tak aspon 70kg ona a jeste tak nejmin 5kg v batohu, tak mela chudinka vlastne co tahnout - navic semtam i pres peknej krpalek, nastesti samy kratounky. A v nich teda fakt vadla, ale dala to. Po dojeti silenej aplaus, prej ze mysleli ze prijdem po svejch, vsichni kontrolovali motor ze jsme urcite jeli nejmin 80 (no jasne - akrobati

a priste myslim ze jedu uz jedine autem

Ale zas volba pro ni - este mohla jit taky pesky

Tak se svezla na coudici funici babete a byli jsme tam vlastne za chvili.