Ako som robil tie fotomontáže? Ako nič

. A teraz vážne.
Ako základ mi poslúžila originál fotka čiernej Babetty. No a potom som si túto Babettu iba vyfarboval, ako omaľovánky

. Akurát, že skôr, než som nejakú plochu vyfarbil, tak som si ju ohraničil funkciou mnohouholník (možno použiť aj "laso"), kde som klikaním na krátkych úsekoch vytvoril ohraničenie aj na komplikovanejších častiach, napríklad blatníky. No a krytie som nedával 100%, ale som si to vyladil, ako mi pasovalo. Keby som dal 100% krytie, tak by mi ostala iba veľká machuľa jednej farby a žiadne prechody zo svetlejších na tmavšie farby v mieste, kde slnko dopadalo menej by neboli. Napríklad pri červenej Babette som dal krytie myslím 40%, takže napriek novej "vrstve" farby vidno stále, ktorá časť je osvetlená viac a ktorá menej, zatiaľ čo pri žltej som musel dať krytie cca 80-85% (keby som dal menej, tak by to nebola jasná žltá, ale by sa zmiešala s čiernou a bola by taká divná okrová, dozelena), a preto pri žltej Babette nevidno žiadne odlesky. Už je to všetko v jednej farbe bez ohľadu na to, či je daná časť osvetlená, alebo nie. Treba sa s tým trochu pohrať. No a na to, že som to upravoval v programe PhotoFiltre, teda žiadny profi program na úrovni Adobe Photoshop, tak si myslím, že je to celkom dobré. Pre približnú predstavu to stačí.