Moc vam panove dekuju. ANo mel jsem bezproblemovou Babettu. Koupil jsem ji za 4000 a jezdil jsem celou minulou sezonu bez jedineho problemu> Zadna investice, ani svicku jsem nekoupil a jezdila jako drak (podle radaru ve vesnicich pres 50km). Na pul slpnuti startovala kdykoliv. Asi jsem mel stesti.
Ted kdyz jsem byl u mechanika, tak jsme se zacli o Babettach bavit a on je jak blazen pro 207. RIkal ze je jednodusi, spolehlivejsi a po par jednoduchych uprav i rychlejsi nez 210. Ted v tom mam zmatek. Zkusim se u nej dneska zastavit aby me presne vysvetlil proc, co a jak a dam vam vedet.
Nahradni dily na 207? nevim, ale kdyz jsem cucel na internet tak jsem jich nasel spoustu, jak nove tak pouzite, ale radsi bych koupil jednu skterou si uz nakdo hral a je vse udelane. (pokud to bude mozne)
A stim rezanim - no, to jsem proste ja. Vzdycky musim mit neco jineho. Ty dve co jsem sem nahodil se me opravdu moc libi a daj se jednoduse udelat. Jen je oskubu jak slepici. (mam nove jmeno pro budouci Babettu = slepice)

Urcite se da sehnat spolehliva a funkcni Babetta za 5000 - to uz jsem zjistil. Uz jsem je videl na bazosi i na aukru ale vetsina jsou daleko. Ja jsem od Cernilova. Pokavad o nake vite a muzete doporucit tak sem sni.
Ukazka me motorky co jsem mel na Kostarice. Kawa 1100cc streetfighter! Aspon vidite jaky jsem blazen

- "trosku" rychlejsi nez Babetta
- cicio1.jpg (73.95 KiB) Zobrazeno 18354 krát