Hele, včera jsem řešil podobný problém. Zvláště, pokud si s Babettou třeba týden nikam nejel nebo si něco spravoval, měnil.
Dělal jsem GO motoru, měl jsem Babču na 3 týdny odstavenou na stojanu a po zpětné montáži to ani za boha nechtělo nastartovat, jiskry to krásně házelo vůči kostře, svíčka byla mokrá, předstih 1.2mm před horní úvratí pístu. Pak to chvíli chytlo, jen na sytič, pak to chcíplo a už ani ťuk. Pak zase po delší pause to na chvíli chytlo a zas nic. Nakonec asi po hodině kurvování jsem zjistil, že se mi za ty 3 týdny oddělil olej od benzínu a sedl na dno nádrže a já v podstatě, když jsem otevřel palivový kohout, tak mi natekl do karburátoru jen olej s nepatrným množstvím benzínu a na olej to jaksi nepojede:) Zkus si vypustit palivo z karburátoru, vypusti také benzín z nádrže do kanystru, zaštěrkej pořádně s kanystrem a nalej to zpět a možná to vyřeší tvůj problém:)
Další problém, který jsem měl u jiné Babetty. Podívej se, jestli se ti přívodní hadička benzínu do karburátoru neohýbá někde natolik, až přiškrtí přívod benzínu. S tím jsem také měl problém. Nepravidelně to jelo, chcípalo to furt, já snad 5x čistil karburátor, než jsem přišel na problém, že mám zaškrcený přívod paliva v hadičce

Když pustíš kohout a v hadičce nic není, benzín by měl rychle natéct do karburátoru. Do cca 2 sekund od povolení palivového kohoutu...
Pokud si vrtal do karburátoru, hlavně do těch šroubků, tak zatáhni oba šrouby na doraz a spodní šroub povol o 1.5otáčky(bohatost směsi) a ten vrchní o 2-3 otáčky(otáčky volnoběhu, čím víc zašroubovaný, tím větší volnoběh). Tohle je základní nastavení karburátoru, s tím by to mělo chytnout. Ale udělej to až poté, co promícháš ten benzín s olejem a zkontroluješ přívod paliva do karburátoru.