Tak ono v konečnom dôsledku je to aj tak uletené povedať jednoznačne, ktorý model je "najlepší". V podstate každému vyhovuje niečo iné. Treba si uvedomiť na čo tú Babettu potrebuješ, čo od nej očakávaš a či ti oprava a údržba spojky nerobí problém.
To máš ako s autami. Ktoré je najlepšie? Terénne, alebo závodné? Jeden bude nadávať na závoďák, lebo to má blbú priechodnosť terénom, iný bude nadávať na teréňák, lebo sa s tým nedá zablbnúť na okruhu GP

. Všade platí pravidlo 100 ľudí, 100 chutí.
Ja mám napríklad typ 210 a nedám naň dopustiť. Maximálna spokojnosť. Keby som mal 210 predať a presedlať na 207 (prípadne 228) tak vyhlásim o sebe, že som samovrah. Proste 210 mi vyhovuje, spĺňa moje požiadavky, tak načo ísť do niečoho, čo mi vyhovovať nebude? Proste jednorychlostka=ďakujem, neprosím. Niekto nedá dopustiť na typ 207 a pri presedlaní na 210 by možno o sebe vyhlásil, že je samovrah - že si pridá problémy so spojkami a radením, ktoré na 207 nemal.
Základom je skutočne všetko mať tip-top, spojky v poriadku, guferá v poriadku, sem tam urobiť zbežnú kontrolu a údržbu a potom sa z poruchovej 210 stane bezporuchová 210 s ktorou jazda bude pohodlná.