Pomoc pri oprave motoru

Vše o motorech, úpravy, karburátory, převodovka /volnoběžka/, opravy a návody...

Moderátoři: IGI, milda, DRN

Příspěvekod Starec » čtv srp 16, 2007 22:20:04

standa_passat: Síce nie som ani Admin ani Moderátor tohto fóra, ako ja beriem tvoje ospravedlnenie, ale uznaj, že sa nedá radiť na dve strany :P
Nič nie je tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá, len treba vedieť ako na to ....
Starec
Zasloužilý uživatel
Zasloužilý uživatel

Re:

Příspěvekod jiřík » čtv bře 24, 2011 11:33:06

Starec píše:standa_passat: milda má pravdu, ale segerky jsou na výstupním hřídeli. Mohli ti odpadnúť ( boli už vyťahané) pri umývaní, alebo pri manipulácii. Budeš mať šťastie ak bude chybovať tá ktorá vymedzuje ložisko( bude sa iba asi 1mm pohybovať oska) niekedy to nevadí, ale ak ti odpadla tá čo vymedzuje ozubenie, tak máš smolu, znova rozobrať. Takto sa ti bude prejavovať ak nieje tá čo vymedzuje ozubenie - nebude ti zaberať 1 stupeň, alebo ti to bude vyhadzovať. Nahnúť na pravú stranu, vtedy zapadne, ale po čase vyhodí, alebo keď zastavíš 1 stupeň nezabere. :cry: :idea: :!:

Chtěl jsem zakládat nové téma, ale našel jsem tohle vlákno. Myslíte, že by to mohlo být ono? (vyskočená segrovkau ložiska) http://gordis.rajce.idnes.cz/Dilna/#kolecko.jpg
Dávám dokupy nově pořízenou Babettu, přijel jsem na ní a i předtím se stím takto jezdilo. Spojky jsem ještě neměl dole, tak nevím, jak to pod nima vypadá. Hřídel se ale hýba i se spojkou vlevo.
jiřík
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Re: Pomoc pri oprave motoru

Příspěvekod jiřík » čtv dub 14, 2011 12:03:57

Tak je to patrně vůle v uložení hřídel-ložisko, vyřešeno v tomto vlákně: viewtopic.php?f=17&t=1481&start=15#p16544
jiřík
Ostřílený diskutér...
Ostřílený diskutér...

Předchozí

Zpět na Motor